";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Предлог акционог плана према младима

Канцеларија за младе

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Канцеларија за младе

 

Међу осамдесет градских средина Србије у којима је отворена Канcеларија за младе, сврстао се и Мајданпек. Свечаним пресецањем врпце, Канcеларију је младим мајданпечанима предала на употребу Ивана Ковачевић, генерални секретар Министарства за спорт и омладину, исказавши задовољство што је ово једна од ретких општина у Србији, која је Канцеларију за младе отворила уз свесрдну сарадњу младих и локалне самоуправе, без финансијских средстава ресорног Министарства.

         Иначе, у опремање Канцеларије за младе уложена су средства Европске уније у висини од 5000 евра, која су обезбедили чланови невладине организације „Ресурс центар“ из Мајданпека. Урађен је и нацрт Акционог плана према младима општине Мајданпек за период од 2010-2013 године. Адаптацију простора за рад помогла је Скупштина општине Мајднапек.

        Драган Поповић, председник општине Мајднапек, каже да млади не само да представљају будућност ове средине, већ и највећи ресурс и потенцијал, тако да ће се у наредном периоду из буџета општине издвајати средства за реализацију сваког доброг и одрживог пројекта којег млади понуде. Ово је само први добар корак сарадње између мајданпечке омладине, локалне самоуправе и невладиног сектора, како би се младој популацији пружиле све неопходне информације везане за њихово даље усавршавање и упошљавање.

         За координатора Канцeларије за младе у Мајданпеку изабран је Зоран Србу, иначе запослен у Општини Мајднапек.

                                                                                      

Контакт:

 

Канцеларија за младе општине Мајданпек

Трг ослобођења 19, први спрат

Мајднапек, 19250

е-пошта: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Тел: 030/581-155

Факс: 030/581-155

 

Коориднатор канцеларије за младе:

Зоран Србу

Тел: 063/82-38-895